La MoozTV octombrie a adus, în principal, revenirea Top 16. Și acest lucru v-a interesat în așa de mare măsură încât practic tot ce a ținut de top a intrat în clasamentul celor mai citite 25 de articole de la noi din această lună.

Aici aveți, în ordinea descrescătoare a numărului de accesări, clasamentul detaliat al primelor 25 de articole de la noi de pe site în luna octombrie 2015.


 
 
 
Ce noutăți au apărut în playlistul MoozDance? Afli aici!
 
 

 
 
 
„Noi împărțim iubirea numai la doi” declară Vunk & Andra în noul lor clip, care sună deja a hit. Avem clipul și multe poze de la filmări.
 
 

 
 
 
A revenit. Top16 e aici, am vorbit de prima ediție din noua serie (topuri pentru MoozRo, MoozDance și MoozHits+MoozHD).
S-a votat din listele prezentate aici.
 
 

 
 
 
A venit timpul să ne uităm pe cele mai rulate melodii de la MoozRo din trimestrul 3 al anului 2015. Avem clasamentul, cu linkuri și video.
 
 

 
 
 
Inima noastră stă în loc când ne uităm la faptul că „My Heart Is Gone” e cea mai difuzată melodie la MoozDance în trimestrul 3 din 2015.
Aveți aici întregul clasament pentru acest post.
 
 

 
 
 
Să ne uităm, deci, la cele mai rulate melodii de la MoozHits și MoozHD din intervalul iulie – septembrie 2015. O să vă placă.
„See You Again” e marele câștigător al acestui interval. Nicio mirare, nu?
 
 

 
 
 
Prima ediție de Top 16 la MoozHD și MoozHits a adus un clasament interesant, în care s-a remarcat duetul senzațional Nicky + Enrique. Iată cum arată întregul top, piesă cu piesă și, la final, cu playlist.
 
 

 
 
 
Câteva din piesele noi apărute în playlist-ul MoozRo.
 
 

 
 
 
Andra și Cabron deschid balul la prima ediție de Top 16 la MoozRo. Primele 16 piese din acest top sunt aici, piesă cu piesă și, la final, cu playlist.
 
 

 
 
 
A fost, deci, și prima ediție de Top 16 la MoozDance. V-a plăcut cel mai mult Avicii, dar avem și alte suprize. Iată cum arată întregul top, piesă cu piesă și, la final, cu playlist.
 
 

 
 
 
Avem o veste pentru voi: din 17 octombrie 2015 Mooz Top16 se întoarce. Vor fi 3 topuri: Top16 MoozRo, Top16 MoozDance, Top16 MoozHits&HD.
Mai multe detalii în curând.
 
 

 
 
 
Cabron și Nicoleta Nucă au revenit în difuzare la noi. E „Adevăr sau minciună”? Adevăr vă zicem, nu minciună: colaborarea lor se vede la MoozRo, MoozHits & MoozHD.
 
 

 
 
 
Frumoasa Ellie Goulding a luat drumul Las Vegasului pentru a filma un nou clip, care a ajuns și la noi.
E frumos, e provocator și ne face plăcere să îl difuzăm. „On My Mind” se vede la MoozHits și MoozHD.
 
 

 
 
 
Sfântul Maradona a înscris la ediția a treia a Top 16 MoozDance. În plus, au intrat în top cele patru propuneri. Iată aici toate detaliile și, la final, playlistul de rigoare.
 
 

 
 
 
N-ai zice că melodia asta e românească. Dar e! Și face valuri vara asta. Iar noi ne-am bucurat că are, într-un final, clip.

Afgo & Beeghy, „Deja De Ser” se vede la MoozRo și MoozDance.

 
 

 
 
 
Jocurile inimii sunt periculoase. Te pot lăsa fără respirație pe stradă, pe neașteptate. O crimă, ce să ne mai jucăm.
Asta ne spune Mihail, în melodia „Mă ucide ea”, care ne place atât de mult încât v-o semnalăm și aici.
O vedeți la MoozRo.
 
 

 
 
 
Un nou loc 1 în Top 16 MoozHits – este vorba de Years & Years, cu „Take Shelter”. Altfel, avem toate propunerile intrate în top. Aveți aici tot clasamentul, cu detalii despre piese, și la final playlistul.
 
 

 
 
 
Care au fost cele mai citite articole din septembrie 2015 la Mooz?
Află aici topul celor mai accesate 25 de articole!
 
 

 
 
 
Sâmbătă de la 14, 15, 16 și duminică de la 21, 22 și 23. La MoozRo, MoozHits & MoozHD și, respectiv, la MoozDance. Ai detalii aici.
 
 

 
 
 
A venit timpul să ne uităm la ediția 2 de Top 16 MoozRo. Voi ați votat, noi am socotit și a ieșit că trei piese noi intră în top. Andra și Cabron („Niciodată să nu spui niciodată”) sunt singura staționare din top, chiar pe locul 1!
 
 

 
 
 
Liviu Teodorescu revine în difuzare și nu e deloc prea târziu. Noul său clip, „Târziu”, se vede la MoozRo, aici aveți info, foto & video.
 
 

 
 
 
Andra revine și ne face plăcere să o primim. Avem informații, avem video și avem foto de la colaborarea sa cu Cabron.
„Niciodată să nu spui niciodată” se vede la MoozRo, MoozHits și MoozHD.
 
 

 
 
 
Hevito feat. Gipsy Casual & Ralflo, „Negra Linda” – una dintre frumusețile latino aflate în difuzare la MoozRo încă din luna iulie.
 
 

 
 
 
A fost o nebunie că până acum nu v-am spus de piesa aceasta. Sigur, asta nu v-a împiedicat să o introduceți în Top 16, dar orisicât. Recuperăm acum, cu video, foto & info. „A fost o nebunie” (Alina Eremia) se vede la MoozRo.
 
 

 
 
 
O poveste de dragoste între ruine? Ei, da. În producția lui DJ Dark, „Antonia Ai Mana”. Clipul se vede la MoozRo și MoozDance.