După o meritată mini-vacanță de 1 mai, ne uităm în urmă și la ce s-a întâmplat pe siteul Mooz.TV în luna aprilie.
Articolele premiate ale lunii sunt listate mai jos.

Sunt 25 de articole, cele mai citite în luna care tocmai a trecut.

Sunt prezentate, desigur, în ordine descrescătoare a numărului de accesari.

Din 25 de articole, 14 sunt publicate în chiar luna aprilie și doar 3 au anul publicării înainte de 2015. Simțim că nu scriem degeaba pe site!

Iată mai jos cele mai citite articole de pe această destinație web în aprilie 2015

 
 
 
 
 
Ce noutăți au apărut în playlistul MoozDance? Afli aici!
 
 

 
 
 
 
 
Senzațională melodie!!!111 „I’m an Albatraoz” (AronChupa) se vede la MoozDance; suntem bucuroși.
Și … totuși … ce înseamnă „Albatraoz”? 🙂
 
 

 
 
 
 
 
A venit timpul să vă spunem care au fost cele mai difuzate melodii la MoozRo în primele trei luni ale anului 2015. Iată în acest articol melodiile, cu clipuri și cu linkuri către povești, acolo unde e cazul.
 
 

 
 
 
 
 
Mergem la cascadă, vizităm cetatea Slimnicului și tunelul iubirii într-un clip senzual, care vine la Mooz: „Waterfalls”, semnat Yamira & Mattyas.
 
 

 
 
 
 
 
Câteva din piesele noi apărute în playlist-ul MoozRo.
 
 

 
 
 
 
 
Ne-am uitat pe statistici să vedem cu ce melodii v-ați delectat cel mai mult în primele 3 luni de MoozDance ale anului 2015. Iată în acest articol rezultatul „investigației”.
 
 

 
 
 
 
 
Când vremea nu ține cu noi ne imaginăm că o să vină și vremuri mai bune. Și apelăm la toate sursele să construim frumusețea visurilor. Azi ne ajută o nouă vedetă a muzicii dance, Alex Adair, și primul său single, „Make Me Feel Better”.
Clipul se vede la MoozDance.
 
 

 
 
 
 
 
A trecut luna martie, ați continuat să citiți ce am publicat, vă mulțumim pentru asta și vă prezentăm rezultatul vizitelor voastre. Iată, deci, cele mai citite articole de la noi de pe site din luna martie 2015.
 
 

 
 
 
 
 
La MoozRo tot ce ne-a rămas este exact ce am avut de la început: să ne bucurăm de muzică. Azi e timpul să aflăm despre single-ul semnat Robert Toma, alături de Adda și Liviu Teodorescu.
 
 

 
 
 
 
 
Cele mai scumpe cuvinte ni le spun la MoozRo Loredana și Nadir: „Te Iubesc”. Avem info și poze, le punem aici pentru bucuria voastră.
 
 

 
 
 
 
 
Încă un hit al anului 2015 a ajuns la Mooz (Hits, HD, Dance): „Lean On”. Responsabili sunt Major Lazer, DJ Snake și MØ. Avem info despre piesă.
 
 

 
 
 
 
 
O melodie de senzație: „Nu Sunt”, de la senzaționala Nicoleta Nucă. Clipul se vede la MoozRo, MoozHits, MoozHD.
 
 

 
 
 
 
 
La MoozRo nu vrem să-i lăsăm pe Peter Pop și Lora „Singuri în doi”, așa că vă invităm și pe voi să aflați mai multe despre piesă și să vedeți o galerie foto interesantă.
 
 

 
 
 
 
 
La MoozRo vedeți „Ballerina”, hitul Sandrei N. Aici citiți despre melodie.
 
 

 
 
 
 
 
ESTER, o nouă artistă care nu se dă în lături de la rolul unei asasine plătite, alături de Vescan, ne arată cum stă treaba „Sub Aripa Ta”.
 
 

 
 
 
 
 
Săptămâna aceasta vedeți la MoozDance un nou clip: DiMO feat. Veselina Popova, „Make My Beat”. Ca să știți cine e talentata și încântătoarea apariție, ne-am făcut timp să aflăm lucruri despre artista din clip. Acum e timpul să aflați și voi!
 
 

 
 
 
 
 
Extras de pe coloana sonoră a filmului Furious 7 (al șaptelea episod al seriei Fast & Furious), clipul melodiei „See You Again” (Wiz Khalifa feat. Charlie Puth) este o emoționantă amintire a celui ce a fost Paul Walker.
Avem detalii despre clip, film și coloana sonoră.
 
 

 
 
 
 
 
Anul începe bine pentru Fly Project. Și pentru noi. 😉 Avem în difuzare din această săptămână „Like A Star”, un adevărat hit. La MoozRo, MoozHits și MoozHD.
 
 

 
 
 
 
 
Noul hit semnat Meghan Trainor ajunge la MoozHits și MoozHD. Se cheamă „Dear Future Husband”. Avem mai multe detalii aici.
 
 

 
 
 
 
 
Începem săptămâna cu visul în minte. Nici nu ne-am trezit bine și tot visători rămânem, alături de Randi.
Clipul „Visător” este la MoozRo.
 
 

 
 
 
 
 
Oana Radu, Dr. Mako și Pacha Man ne explică: „Ea a fost prima”. Ascultăm cum stă treaba cu ea la MoozRo. Aici aveti info & foto, plus video.
 
 

 
 
 
 
 
La MoozRo Cabron se pregătește să fie Lupu’ de pe maidan, avându-l alături pe Peter Pop!
 
 

 
 
 
 
 
Să evacuăm săptămâna de muncă și să ne pregătim de weekend, alături de Amna și Glance, de la MoozRo. 🙂
 
 


 
 
 
 
 
Să avem parte de un 2015 perfect! Și cu muzică bună, desigur.