Un clip extraordinar despre pierderea cuiva drag, plin de efecte speciale impresionante: „Wide Open”, de la The Chemical Brothers & Beck.

Clipul se vede la MoozDance, MoozHits și MoozHD.

Informații


Veteranii The Chemical Brothers și Beck s-au întâlnit într-o producție cum rar avem ocazia să vedem – o linie melodioasă, un clip plin de efecte speciale, dar care nu fac altceva decât să transmită mesajul piesei „Wide Open”.


Clipul este filmat într-o singură tragere, a fost filmat în 3D și modelat pe computer – o nebunie completă despre care puteți citi (în engleză) în FX Guide. Ce e de spus acum este că avem parte de o minunăție și responsabili de ea sunt regizorii Dom & Nic și cei de la casa de producție The Mill.
Pentru realizarea clipului s-a efectuat un model generat pe computer al dansatoarei (Sonoya Mizuno), alcătuit din 107 părți diferite, care au fost apoi combinate în clipul final. S-a folosit tehnologie de localizare și au creat efectul de elemente printate 3D.
Aveți la finalul articolului și un making-of.

Ce a ieșit vedeți singuri, dați un play mai jos.

Video: The Chemical Brothers feat. Beck , Wide Open

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Behind the Scenes: The Chemical Brothers ‘Wide Open’

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Articolul anteriorLa MoozRo: „Dor De Ea” (Liviu Teodorescu)
Articolul următorMoozRo: Giulia, „Ochii Tăi”