Divorțurile sunt o chestiune comună în lumea mondenă. Oamenii se cunosc, se plac, se ceartă, divorțează. Și la sfârșit împart averea. Povestea se repetă zi după zi, practic, la câte vedete sunt în lumea largă.

Șocul apare când oameni care sunt împreună de ani buni (19 în cazul pe care vi-l prezentăm aici) ajung la decizia că nu se mai înțeleg bine împreună. Așa că lumea a fost șocată acum un an și jumătate când Randy Travis (vedetă a muzicii country) a decis să divorțeze.

Totul părea a se rezolva civilizat, Randy și soția, Elizabeth, invocând celebrele diferențe ireconciliabile. Mai mult, cei doi au continuat să colaboreze, Elizabeth (cunoscută și ca Lib Travis) fiind managerul lui Randy.

Bomba a explodat lunile acestea, când fosta soție l-a dat în judecată invocând faptul că nu s-a comportat într-o manieră profesionistă, că a amenințat-o și a intrat cu forța în birourile firmei de management, iar cântărețul a dat și el în judecată firma de management a fostei soții, invocând faptul că aceasta a făcut publice informații confidențiale și că vrea să-i distrugă cariera.

Totul e urât și un lucru e sigur

 

Nimeni nu iese bine din scandalul acesta…

Randy Travis
Randy Travis

Acuzațiile lui Elizabeth -Lib- Travis pot fi citite aici.

Acuzațiile lui Randy Travis pot fi citite aici.

Sursa foto.


Articolul anteriorÎn septembrie îl vedem din nou pe Leonard Cohen
Articolul următorCântece și flori