24.6 C
București
12 iulie 2024
Acasă Mooz MoozHD

MoozHD

Melodii în HD pentru telespectatori de calitate superioară – aveți mai jos lista melodiilor difuzate la MoozHD de-a lungul istoriei.

Hituri românești, hituri internaționale, toate actuale la timpul lor, toate difuzate la cel puțin 720p încă de la începutul acestui post tv.

MoozHits & MoozHD: ZAYN, Taylor Swift, „I Don’t Wanna Live Forever”

Cel mai hot duet al momentului se vede la MoozHits și MoozHD din preajma Valentine’s Day. Îi avem pe Zayn și Taylor Swift, direct de pe coloana filmului Fifty Shades Darker.

MoozRo, Hits & HD: INNA, „Gimme Gimme” (video, foto, info)

Noua producție a INNEI, „Gimme Gimme”, își găsește un meritat loc la MoozRo, MoozHits și MoozHD. Se pare că tot ce lansează neptuneanca noastră devine hit în anii aceștia. Aveți aici informații.

Top 25 cele mai difuzate melodii la MoozHits și MoozHD în...

Vă prezentăm un clasament combinat al celor mai rulate melodii la MoozHits și MoozHD. Câștigătorul acestui top este Justin Bieber, care s-a suit în vârf cu „Love Yourself”. Podiumul e completat de „Ego”, hitul lui Willy William, și suprinzătoarea colaborare Imany, Filatov și Karas, „Don’t Be So Shy”.

Lady Gaga, „Million Reasons” (la MoozHits și MoozHD)

A apărut și clipul melodiei „Million Reasons”, unul din cele mai așteptate de pe albumul Joanne! Ne arată o față emoționantă a super-răsfățatei Lady Gaga.

Fly Project feat. Andra, „Butterfly” – la MoozRo, Hits și HD

Noul hit semnat Fly Project și Andra, „Butterfly”, ne dă emoție maximă. Îl împachetăm cu imagini minunate, dragoste, apus, bună dispoziție și vrem să plecăm și noi în asfințit cu persoana iubită alături.

Shawn Mendes, „Treat You Better” – nu sta în relații abuzive

Tânărul Shawn Mendes are curaj să abordeze subiecte serioase, cum ar fi cel al relațiilor în care un partener e abuziv cu celălalt. Și are succes cu „Treat You Better”! Clipul se vede la MoozHits și MoozHD.