28.5 C
București
23 iunie 2017
Acasă Mooz

Mooz

Găsiți mai jos toate, dar absolut toate articolele despre lucrurile care se întâmplă la toate, dar absolut toate posturile Mooz.
Și, dacă navigați mult, găsiți și articole despre lucruri care s-au întâmplat demult la posturile Mooz. E întreaga noastră istorie.

MoozRo: Maxim, „Fata n-are nicio vină” (video, info, foto)

Nu știm cine e de vină, dar la MoozRo a început să se difuzeze „Fata n-are nicio vină”, noua piesă a băieților de la Maxim. Vă invităm să aflați detaliile acestei piese care vine într-o explozie de culoare. :-)

MoozRo: Nicoleta Nucă feat. NOSFE, „Insula” (info, foto, video)

Cu sufletul la gură ascultăm colaborarea dintre Nicoleta Nucă și NOSFE: „Insula”. Povestea unei iubiri cu peripeții se vede la MoozRo. Aflați de aici informații despre colaborare.

O cafea de la Leandro Da Silva și Gary Caos

O piesă senzațională, un clip pe măsură și un ritm bun să ne trezească, marca MoozDance: Leandro Da Silva, Gary Caos, „Cafè”. Aveți video, aveți making-of, aveți foto.

What’s UP, „La Tine”, filmat la Barcelona cu Ruby, a ajuns...

Ruby e în rol de actriță și What's UP, pierdut în labirint, îi cântă de iubire. Toate drumurile i-au dus la Barcelona și la un nou hit: „La tine”. Să vă dăm detalii? Sigur, sunt aici, iar clipul e la MoozRo.

La MoozRo și MoozDance: Paul Damixie, „Get Lost” (cu video, foto,...

Ne pierdem alături de Paul Damixie la MoozRo și MoozDance: vedeți „Get Lost”, clipul său recent intrat în difuzare, și aflați informațiile pe care le avem și noi.

MoozDance: Burak Yeter feat. Danelle Sandoval, „Tuesday”

Ziua de marți începe bine la #MoozDance cu Burak Yeter și Danelle Sandoval: avem „Tuesday”, un remake strălucit. Aveți info mai jos.