Carly Rae Jepsen te invită să evadezi alături de ea. Ca să te convingă că merită, îți arată, în „Run Away With Me”, pe unde poate să te ducă și ce bine se poate distra.

Clipul se vede la MoozHits și MoozHD.

Video: Carly Rae Jepsen, Run Away With Me

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


2015.07.17 Carly Rae Jepsen a lansat un nou single, „Run Away With Me”

Carly Rae Jepsen, deținătoare de mai multe discuri de platină, nominalizată la premiile Grammy, a lansat clipul noului său single, „Run Away With Me”.
Single-ul este, de asemenea, disponibil pentru cumpărare în rețelele online de comercializare a muzicii începând din 17 iulie 2015.

Clipul este regizat de David Kalani Larkins și cuprinde secvențe din timpul călătoriilor lui Carly Rae pentru diverse concerte.


Carly Rae Jepsen își amintește de cum s-a realizat clipul:

Nici măcar nu mi-am dat seama că filmăm un clip până nu am ajuns cam pe la jumătate.
David are în permanență o cameră de filmat în mână și are un comportament care te face să te simți bine, să nici nu bagi de seamă că filmează.
Era ceva firesc pentru noi să filmăm în fiecare zi din turneu.
Îmi amintesc că mă uitam pe ce filmase și îmi aduceam aminte secvențe din timpul turneului, secvențe pe care aproape că le uitasem.
Clipul acesta e pentru noi un mod de a încetini trecerea timpului și de a păstra amintiri din locuri încărcate de magie, ca Paris, New York sau Japonia.


„Run Away With Me” este al doilea single de pe albumul E-MO-TION, pe care Jepsen îl va lansa în 21 august (mai întâi în SUA).Informațiile au fost anunțate de casa de discuri, Schoolboy Records/Interscope, via PR NewsWire.


Artwork

My new single #RunAwayWithMe is now available! You can get it instantly when you pre-order my new album E•MO•TION! http://smarturl.it/E-MO-TION

Posted by Carly Rae Jepsen on Thursday, July 16, 2015


Articolul anteriorCu foto, info & video, de la MoozRo: JerryCo, „N-ai Tupeu”
Articolul următorMoozDance, id de vară, 2015