Nu suntem perfecți, dar e ok așa.
Avem defecte, dar dragostea înseamnă să ne găsim unul pe altul în imperfecțiune, zic băieții de la Carla’s Dreams în noul lor single, balada „Imperfect”.

Clipul se vede la MoozRo.

Video: Carla’s Dreams, Imperfect

6 septembrie 2016 Carla’s Dreams a lansat noul single
“Imperfect”


Carla’s Dreams lanseaza astazi noul single “Imperfect”, compus si produs de baieti impreuna cu Alex Cotoi.Videoclipului piesei “Imperfect” a fost filmat in Bucuresti in regia lui Roman Burlaca, DoP George Secrieru, echipa BR Films.


Mesajul piesei ajunge la fiecare dintre noi: oricat am fi de imperfecti, avem sufletul pereche undeva in aceasta lume si ne gasim jumatatea, iar iubirea adevarata trebuie sa invinga in fata prejudecatilor pe care societatea le creeaza.


Pentru ca va iubim, pentru ca sunteti alaturi de noi. Multumim! V-am cuprins.

au spus cei de la Carla’s Dreams, extrem de recunoscatori fanilor pentru toata sustinerea de pana acum.

Saptamana trecuta, Carla’s Dreams a lansat “Треугольники” (Triunghiuri), piesa ce va fi inclusa pe albumul in limba rusa la care lucreaza, compusa de ei si produsa impreuna cu Alex Cotoi.

Carla’s Dreams – ‘Треугольники’


Carla’s Dreams se bucura de un succes neasteptat, dar meritat, datorita reusitelor din ultima perioada a tuturor pieselor lansate.


Cele mai recente single-uri (“Acele”, “Te Rog” si “Sub pielea mea”) au peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube si locul 1 pe radio si TV in Romania, concerte in toata tara si recunoastere internationala.


Piesa “Sub pielea mea #eroina” a cucerit radiourile din Rusia, Franta, dar si India, China.

Acum este pe locul 1 pe radiourile din Rusia, unde Carla’s Dreams au fost in turneu de promo impreuna cu Warner Music, casa de discuri din Rusia, la cele mai importante radiouri si televiziuni, pe locul 7 in top Shazam Rusia si pe locul 5 in iTunes Rusia.
Piesa “Sub Pielea Mea” a fost pe locul 11 in Top Shazam Worldwide, devansand artisti precum David Guetta, Justin Bieber, Pink, Adele, Major Lazer.

“Sub Pielea Mea” de la Carla’s Dreams este in topul Shazam din Ucraina, Belarus, Kazakhstan, Liban, Armenia, Letonia, Georgia, Serbia, Lituania, Croatia, Finlanda, Grecia, Suedia, Israel, China, Ungaria, Austria si Italia.


La finalul lunii septembrie, Carla’s Dreams va merge in turneu de promo in Franta si concerte in Dubai, precum si Romania, Rusia si Moldova.


Pe site-ul http://globalrecords.com/shop/carlas-dreams/, Carla’s Dreams are o linie de tricouri, hanorac si CD pentru fanii care isi doresc sa poarte produse cu insemnele trupei.


Carla’s Dreams este unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune care au reusit sa cucereasca publicul intr-un timp relativ scurt.
Artwork

Carla‘s Dreams, „Imperfect” (artwork)
Carla’s Dreams, „Imperfect” (artwork)


Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipurile de mai sus, iată:
* Carla’s Dreams, „Imperfect”
* Carla’s Dreams, „Треугольники”


Informațiile ne-au fost furnizate de Global Records.


Articolul anteriorEDX și remixul unui remix al unei piese. Povestea lui „Roadkill”
Articolul următorSHOT trage cu un EP în noi. :-)