Toate melodiile Carla’s Dreams sunt hituri. Nici nu trebuie să fie mult cântate înainte – e de-ajuns să le spui numele și apar discuții și valuri și fani.
E cazul și cu cel mai nou clip, „Acele”, despre care vă spunem aici ce e de știut.

Clipul se vede la MoozRo, MoozHits și MoozHD.

Video: Carla’s Dreams, Acele

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.] 


09.05.2016 Noul single Carla’s Dreams – „Acele”


Arenele Romane au fost invadate sambata seara de muzica celor de la Carla’s Dreams, de hiturile lor care au cucerit intreaga tara.
Evenimentul de lansare a albumului “NGOC” a fost sold out, a adunat mii de fani, veniti sa ii asculte live pe artistii lor preferati.


Fanii Carla’s Dreams, pictati pe fata intocmai precum idolii lor, au cantat la unison vers cu vers, s-au bucurat de piesele cantate in premiera si au creat impreuna momente unice la Arenele Romane.


Show-ul a fost 100% live, full band, cu momente amuzante, dar si energice sau sensibile si emotionante, cu invitati speciali artistii cei mai mari ai Romaniei.


De asemenea, tot in premiera, cei de la Carla’s Dreams au prezentat fanilor “Acele”, noul lor single, piesa care va fi inclusa pe urmatorul album al artistilor la care deja au inceput sa lucreze.


Aceasta piesa a facut 1.000.000 de vizualizari in 24 ore de la lansare.Piesa a fost compusa de Carla’s Dreams si produsa de Alex Cotoi. Videoclipul a fost filmat in Chisinau in regia lui Roman Burlaca, cel care a realizat si clipurile pieselor anterioare: “Te rog”, “Sub pielea mea | eroina” si “Aripile”.


Albumul ‘NGOC’, lansat la Arenele Romane, contine piese precum “Te rog”, “Sub pielea mea”, “Aripile”, “P.O.H.U.I” feat. INNA, “Rachete”, “Cum ne noi” cu Delia, “Lumea ta” cu Loredana, „Suna-ma” cu Antonia.

Puteți cumpăra albumul de pe iTunes, de aici.


Piesele au fost compuse de Carla’s Dreams si produse de ei impreuna cu Alex Cotoi, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Radu Ionatan.


Carla’s Dreams surprind prin muzica lor, iar rezultatele continua sa apara.

Astfel ca remixul piesei “Sub pielea mea” a cucerit Ucraina si Rusia si urmeaza sa fie lansat si in alte tari.

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.] 


In plus, Carla’s Dreams continua sa bucure fanii din Bucuresti si din toata tara cu concerte sold out.


Carla’s Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers.Artwork

Carla's Dreams, „Acele” (artwork)
Carla’s Dreams, „Acele” (artwork)


Informațiile ne-au fost furnizate de Global Records.

Articolul anteriorMoozRo: Cristina Bălan, „Unbreakable”
Articolul următorYves Larock & LVNDSCAPE feat. Jaba, „Rise Up 2k16”