Calvin Harris feat. Rihanna, „This Is What You Came For” (MoozHits & HD)

Tunete și trăznete, da, pentru așa ceva am venit! :-)

Da, fără discuție, pentru așa ceva am venit la MoozHits și MoozHD: să ascultăm asemenea colaborări, să ne bucurăm de explozia de lumină și de frumusețe.

Să vă dăm, deci, și câteva informații despre noua colaborare a superstarurilor Calvin Harris și Rihanna. Nu de alta, dar e cu scandal (a zis cineva Taylor Swift?)…

Informații

Cei doi au mai lucrat împreună: Calvin Harris a fost co-compozitor și co-producător la „Where Have You Been” (ați văzut-o la noi, v-am zis de ea aici) și compozitor și producător pentru „We Found Love” (uitați-l aici, pe youtube).


Melodia de care vorbim azi ar fi fost scrisă de Calvin Harris împreună cu iubita sa de atunci, nimeni alta decât Taylor Swift. Ba chiar la festivalul Coachella Taylor a făcut reclamă melodiei, purtând o geacă personalizată cu artwork-ul single-ului:

BLEACHELLA ⚡️

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on


Nu s-a știut de rolul lui Swift în apariția piesei, mai ales că artista a ales să își marcheze prezența sub un pseudonim: Nils Sjöberg. Numai că relația dintre ei s-a răcit.

Gurile rele spun că un interviu al lui Calvin ar fi declanșat această ruptură – în acel interviu, într-un context legat și de melodia de care povestim aici, Harris ar fi zis că nu se vede lucrând cu Swift.

Și atunci anturajul lui Taylor a scos pe piață informația că ea ar fi compus melodia, că ea ar fi cea care a pus acordurile unul după altul și i-ar fi prezentat producția lui Calvin.
Care Calvin s-a pierdut cu firea și a început să atace pe twitter. Internetul a păstrat remarcile răutăcioase ale sale, chiar dacă el le-a șters…


Eu am scris muzica, am produs melodia, am aranjat-o și am stabilit linia vocală, totuși. Și ea e cea care a vrut ca totul să fie secret – de-aia a folosit un pseduonim.


Știu că ți s-a terminat turneul și ai nevoie să găsești pe cineva pe care să ataci, cum ai făcut cu Katy [e vorba de Katy Perry, n.n.] și cu alții, dar îmi pare rău, nu ți-ai găsit ținta cu mine. Nu o să permit așa ceva.


Auci!!!


Calvin Harris feat. Rihanna, „This Is What You Came For”


Artwork

A photo posted by Calvin Harris (@calvinharris) on


Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Articolul anteriorBritney Spears feat. G-Eazy, „Make Me…” (NSFW)
Articolul următorLa MoozRo: Bere Gratis, „Daria” (DJ Bonne Remix)