S-a născut o nouă stea, zice regizorul clipului. E vorba de Brielle, care a ajuns la MoozHits și MoozHD cu clipul de debut, „Avalanche”. Ia să vedem cine e artista și ce știm despre clip!Clifton Bell, regizorul clipului: „S-a născut o stea”

Clipul a fost regizat de Clifton Bell, care are în istoric colaborări cu Trey Songz, NE-YO, T-Pain sau J.Cole.

Filmările au avut loc în New York și Brooklyn. Povestea ne poartă prin istoria fericită a unui cuplu care are de rezolvat un moment greu al relației intime, dar este condimentată cu imagini ale New York-ului și, cum altfel?, cu o mulțime de close-up-uri ale frumoasei Brielle.

Melodia este produsă de FEMDOUBLE (colaborări anterioare: Tupac, T-Pain, E-40, TQ), câștigător de Premii Grammy, și va figura pe albumul de debut semnat Brielle, Ready For War, care urmează să fie lansat în aprilie 2015.

Reacții

„Brielle este ceea ce așteptam. Un star pop în ascensiune, Brielle este un mix între Demi Lovato, Ellie Goulding, R&B & EDM într-un mod puternic și direct. Este vedeta viitorului pe care trebuie să o cunoști încă de acum.” – Music Times


„Brielle are alura clasică a unor Jennifer Lopez sau Britney Spears, la care își adaugă amprenta proprie. Familiarizați-vă cu ea!” – Mando Fresko


„Când ai factorul special în tine, pur și simplu îl ai! Iar Brielle îl are.” – Sam Britten, Director de Programe WBCP

Foto

Brielle, „Avalanche”
Brielle, „Avalanche”

Vezi video: Brielle, Avalanche

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile au fost anunțate de AGP Records via PR Newswire.

Articolul anteriorMoozRo: Alina Eremia, „Când luminile se sting” (info, foto, video)
Articolul următorBeyoncé, „7/11”