Diva a postat pe pagina sa de facebook poze cu rochia provocatoare pe care a purtat-o la Met Gala 2015. Multă agitație a creat apariția ei curajoasă la eveniment.
Zicem să vedeți și voi ce și cum – ce e frumos tuturor place…

Cele două poze, făcute în lift, se pare


[Sursa lor originală e aici.]


Povestea

Deși evenimentul caritabil al lumii modei a avut loc în 4 mai (detalii despre ce este Met Gala aici ), chiar și miercuri săptămâna aceasta US Weekly publica un articol despre cum bârfa lumii este că Beyoncé a întârziat o oră la eveniment chiar din cauza rochiei (vezi articolul aici ).
Se zice că ar fi vrut să vină cu o altă rochie dar a văzut pe instagram că cele mai multe doamne erau în roșu, cum era și rochia aleasă inițial, așa că s-a întors din drum și a îmbrăcat această minunată rochie Givenchy care cam arată totul.
Reprezentantul artistei a negat bârfele, iar alții din anturajul său au adăugat că pregătirea participării la un asemenea eveniment durează luni de zile – ceea ce pare să fie de bun simț. Aceasta nu prea pare a fi o rochie pe care o ai în dulap și o scoți din când în când, eventual la cumpărături.

Oricare ar fi situația, însă, noi nu putem decât să ne bucurăm de ceea ce vedem.

 

Pozele pe facebook

Așa am anunțat noi pozele pe facebook

A trecut mai bine de o săptămână de la momentul în care Beyoncé a apărut la o gală de modă (Met Gala 2015) îmbrăcată așa.

Prin presa străină încă se mai discută de cât era de îmbrăcată… sau nu! 😉

Posted by Mooz on Wednesday, May 13, 2015

Articolul anteriorMoozRo: BiBi, „My Life”
Articolul următorIdeea de MoozRadio revine la microfon!