Din 10 ianuarie, la MoozRo intră în difuzare clipul „Culori”, semnat Betty Stroe.


citește mai departe să afli despre melodie, să o vezi pe Betty Stroe și să vezi și clipul

Betty Stroe lanseaza “Culori”

Betty Stroe revine în forță pe piața muzicală din România, și nu numai, cu un nou sound și cu un nou look, mai sexy și mai îndrăzneț ca oricând, ilustrate în cel mai recent videoclip al artistei, „Culori”.
După o pauză destul de lungă, Betty are o mare surpriză pentru fani. Frumoasa cântăreață vrea să ia cu asalt topurile de specialitate cu noul ei single, intitulat „Culori”, lansat alături de un videoclip plin de romantism, ce redă peisaje tomnatice de basm, alături de o frumoasă poveste de dragoste și de viață.

Betty Stroe a filmat videoclipul „Culori” în vacanțele pe care le-a petrecut în România, fiind fascinată de frumusețea țării noastre. Vedeta a avut filmări în Timișoara, Cetatea Făgărașului sau Transfăgărășan, unde frigul i-a dat de furcă. „Bătea vântul foarte tare pe Transfăgărășan și eu cum nu eram prea îmbrăcată, am înghețat de frig”, a declarat artista. Pe lângă frumoasele cadre ce o ilustrează pe cântăreață, videoclipul are și un fir epic în care apare Raymond alături de iubita sa, un alt artist semnat la Attitude Music. Totodată, Betty Stroe și echipa sa au beneficiat la filmările clipului de ajutorul salvamontiștilor din Făgăraș, cei responsabili de cadrele cu elicopterul.

Pe lângă noul sound actual al piesei „Culori”, Betty va face furori și cu un nou look. Artista s-a făcut blondă și a adoptat și un nou stil vestimentar ce îi pune în evidență silueta fără cusur.

Extra info

Betty și-a inceput cariera muzicală la vârsta de 4 ani la Palatul Național al Copiilor, unde în scurt timp a devenit solista Grupului “Allegretto”.
A fost componenta principală a Ansamblului “Românașul”, însă a intrat în atenția publicului din România în 2001, când a devenit solista trupei Etnic, unde a dat viață unor piese precum “Sunt o fată frumușică”, “Zorilor”, “Venin” sau “Blestem”.

Pagina ei de facebook este aici

Artwork

Artwork Betty Stroe, „Culori”
Artwork Betty Stroe, „Culori”

Video: Betty Stroe, Culori

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Attitude Music Romania.
Articolul anteriorUnited State of Pop 2014
Articolul următorMoozDance/Hits/HD: David Guetta Feat. Sam Martin, „Dangerous”