Balkan Girls și Guvid au lansat o melodie gândită, parcă, să-i pună cu picioarele pe pământ pe cei care cred că fițele dau fetele pe spate. În afară de mesajul melodiei, însă, ne-au desfătat și cu un clip provocator.

Balkan Girls feat Guvid - Hot
Balkan Girls feat. Guvid

Attitude Music, compania care asigură managementul fetelor, ne-a scris așa:

Atat pentru Balkan Girls, care pana acum si-au obisnuit fanii cu piese de club, cat si pentru Guvid, care a abordat genul hip hop dintr-o perspectiva undergound, aceasta colaborare aduce un element de noutate care li se potriveste perfect!

Piesa se numeste „Hot” si are o poveste frecvent intalnita: un macho-man refuzat de fetele pe care crede ca le poate impresiona cu banii si fitele sale. Insa fetele au vrut mai mult si au adaugat un moment picant in videoclip alaturi de frumuselul macho care se imagineaza alaturi de ele.

Cel de-al doilea videoclip al trupei a fost filmat in centrul vechi al calpitalei la clubul Maraboo, o locatie superba, cocktailuri perfecte si atmosfera pe masura!

Avem și poze pe care, firește, vi le arătăm și vouă, vedeți și clipul, mai jos, dar nu înainte de a vă anunța căDin 27 august 2013 clipul e în libărira postului MoozRO.


Promiteam poze? Iată-le:Clipul este acesta:
www.youtube.com/embed/bgk2vLA-0V8

Stați aproape de fete:
pe site-ul lor – http://www.balkangirls.ro/
pe facebook – http://www.facebook.com/balkangirls


UPDATE iunie 2015: nici clipul, nici siteul, nici pagina de facebook NU mai sunt disponibile. Am păstrat galeria foto, ca o amintire a unui moment în muzica românească.
Articolul anteriorTop 16, Editia 38
Articolul următorMuzica din „The Mortal Instruments”: Ariana Grande, Nathan Sykes, AFI, Demi Lovato