Ascultăm muzică bună românească. DOMG (adică Dorian Oswin & Mihai Gruia) revin cu un nou single: „Firefly”. Ne cam rămâne în minte basul… 🙂

DOMG, „Firefly” (artwork)
DOMG, „Firefly” (artwork)

05 septembrie 2017 DOMG lanseaza single-ul in limba engleza “Firefly”

“Firefly” este o compozitie si productie DOMG, marca #MangoProduction si este o piesa la care baietii de la DOMG – Dorian Oswin si Mihai Gruia (ex. AKCENT) au lucrat de zor de ceva vreme si care a rezultat in urma sesiunii de studio la care au participat baietii in Germania.


Audio: DOMG, Firefly


DOMG (Dorian Oswin & Mihai Gruia)DOMG au scris versuri, compus, produs si colaborat cu multe dintre vedetele din muzica romaneasca dar si internationala. Hit-urile lansate de Alina Eremia „A fost o Nebunie” sau „Vorbe de Dos”, Vescan feat Mellina, “Poza de Album”, AKCENT „My Passion”, Puya feat Anastasia „Maine e o noua zi”, sunt doar cateva dintre hiturile care poarta semnatura DOMG.


Suntem bucurosi sa va prezentam single-ul „Firefly” una dintre multele piese pe care urmeaza sa le lansam in perioada urmatoare.
Petrecem mult timp in studio si la sesiuni de studio internationale si pregatim lasarea primului album DOMG, album ce va cuprinde piese fresh cu un sound nou, care speram sa va incante si sa va faca sa traiti muzica.

– au precizat baietii de la DOMG

DOMG


Credite::

Muzica si versuri: Dorian Oswin, Mihai Gruia

© & (P) Mango Production/ DOMG 2017


Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.

Informațiile ne-au fost furnizate de DOMG.