Ariana Grande feat. Lil Wayne, „Let Me Love You”

Arde, arde pasiunea!

Senzuala Ariana (da, cine ar fi crezut că o să ajungem să vorbim așa de ea acum câțiva ani?) și amuzantul Lil Wayne fac un duo de zile mari pentru „Let Me Love You”, un hit pop cu multe, multe influențe R’n’B.

Clipul se vede la MoozHits și MoozHD.

Informații


Albumul „Dangerous Woman” ne propune și melodia „Let Me Love You”, această incursiune în tragediile inimii neînțelese.
Melodia, a mărturisit Ariana Grande, a fost prima scrisă pentru album, pe la finalul anului 2014. Este, însă, al doilea extras pe single al albumului, după melodia care dă numele discului, „Dangerous Woman”. Continuă, însă, linia vizuală trasată de clipul anterior: la fel de senzuală e artista și în acest clip.

Și? Despre ce e vorba?

E vorba despre cum îți umpli timpul după ce te-ai despărțit de o mare iubire. Ariana, se vede treaba, nu este adepta statului singurică și plânsului în pumni.
Chiar dacă nu descoperă marea iubire imediat, vrea să se distreze, să fie băgată în seamă, vrea o mică aventură, fie și pentru o noapte.
Iar Lil Wayne nu zice nu la o asemenea invitație. Ba chiar dimpotrivă: „Las că o s-o iubesc eu” zice rapperul la final.Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


VERSURI „Let Me Love You”, Ariana Grande feat. Lil Wayne

 


 


Articolul anteriorNicoleta Nucă nu vrea „Castele de nisip”. Dar noi vrem la MoozRo!
Articolul următorMoozRo în 2016 (vara)