Duo-ul Ariana GrandeIggy Azalea a reușit vânzări masive cu single-ul Problem, lansat în aprilie. A urmat un clip liric, care a făcut și el furori. Acum avem și un clip adevărat și e atât de reușit încât nu puteam să nu-l aducem în difuzare la Mooz.

Ecouri prin presă

Hollywood Life consideră că aceasta este cea mai bună apariție video a Arianei – a devenit o femeie încântătoare, a depășit nivelul de adolescentă promițătoare.

Ariana Grande crește repede și ne depășește așteptările cu fiecare mișcare pe care o face.
Prințesa de 20 de ani dovedește în noul ei clip că poate să ne pună sângele în mișcare și că are tot ce-i trebuie: are mișcările, are stil și, desigur, are VOCE!

Ideea colaborării cu o altă vedetă în devenire, Iggy Azalea, a fost a Arianei. A povestit pentru Rolling Stone cum de i-a venit ideea:

M-am îndrăgostit de Iggy când am văzut o înregistrare cu ea cântând Work live; mi s-a părut că e extrem de originală și mi-a plăcut cum accentua unele vorbe în timp ce cânta.
M-am gândit că putem să formăm cuplul perfect de fete puternice pentru Problem și îi sunt recunoscătoare că a acceptat.

Îmi place la nebunie să mă întâlnesc cu oameni pe care îi admir și să descopăr că sunt oameni normali și că succesul nu li s-a urcat la cap.

Cum cântă Iggy Work? Uite cam așa.

Ca totul să fie bine, în spatele a două fete puternice trebuie să fie și un băiat. Iar acesta, care apare și el pentru susținere în melodie, este Big Sean. 🙂

Din 18 iunie, clipul a intrat în playlisturile MoozHits și MoozHD.

Vezi video: Ariana Grande Feat. Iggy Azalea, Problem


[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Linkuri

articolul din Hollywood Life articolul din Rolling Stone clipul liric la Problem