Ochii mari și atenție sporită – Ariana Grande trece la culoarea lavandei și livrează un clip special. Multă coregrafie, multă distracție, totul e bine în „Focus”.

Clipul se vede la MoozHits și MoozHD.

Comentarii


Melodia a primit recenzii mixte.

Unii au lăudat-o pentru linia melodică, pentru că este o melodie voioasă, care te antrenează ușor. De asemenea, calitățile vocale ale Arianei au fost remarcate.

Alții au găsit nodul în papură: s-a zis că seamănă cu „Problem” un pic prea mult (deși aici apărătorii melodiei au găsit un răspuns simplu – dacă melodia anterioară a fost reușită, de ce să renunțe la rețeta succesului?).
Răspunsul simplu a apărut în Time, de exemplu:

Melodia i-a adus alături la muncă pe Grande și mega-producătorul Max Martin (Taylor Swift, the Weeknd) și continuă de unde s-a terminat „Problem” anul trecut. Avem și acum secțiune de alămuri și chiar avem o voce masculină care urlă unde înainte șoptea Big Sean. Dar, hei, dacă nu e ceva defect, nu ai de ce să repari. Grande nu are de ce să își corecteze viziunea artistică.

S-a mai zis (și asta e amuzant) că e, de fapt, o reclamă la Samsung Galaxy Note.


Răspunsul divei, fără a fi explicit, merită remarcat – și-a umplut siteul cu gif-uri cu secvențe din piesă. Aveți mai jos unul, pentru mai multe dați click aici.

Ariana Grande, „Focus” (gif)Video: Ariana Grande, Focus

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Articolul anteriorLora, „Ne Împotrivim”. La MoozRo.
Articolul următorAflă totul despre Noni, „Neliniștea dintre noi”