Ariana Grande se alătură vedetelor care își pun numele pe un produs cosmetic, lansându-și propriul parfum, ARI by Ariana Grande.
Acesta este o declarație proprie și intimă a artistei, prin intermediul mirosului, înglobând caracterul și stilul acesteia. Parfumul e plin de sugestii de distracție, pentru a invita fanii să își accepte erorile și diferențele.


Parfumul a fost creat chiar de Ariana și propune o combinație de arome de pere, grapefruit, trandafir, orhidee, între altele.
Desigur, nu e ieftin. Americanii pot să îl achiziționeze din septembrie la prețuri cuprinse între 20 și 60 de dolari, în funcție de tip și volum.


Îmi plac aromele, e ceva ce m-a obsedat toată viața. Fiind parfumul meu de debut, am vrut să fie extrem de personal, de aceea l-am și numit ARI. Îmi place la nebunie. E amuzant și mă reprezintă cu adevărat. Aroma e dulce și totuși sexy, cu ceva surprize suplimentare care se simt după o vreme.

Ariana Grande

Pentru compania care chiar a produs parfumul, LUXE Brands, acesta e primul parfum realizat împreună cu o celebritate.


Designul ambalajului

Sticla este ulta-feminină și, prin forma cu multe fațete, ca o piatră prețioasă, și culorile trandafirii evocă sofisticare, grație și eleganță.

Iat-o mai jos, într-o poză mai mare.

ARI by Ariana Grande, parfum
ARI by Ariana Grande, parfum

Anunțul a fost făcut de producător, LUXE Brands, via PR NewsWire.

Articolul anteriorJon Bon Jovi în mandarină
Articolul următor„Powerful”, noul hit Major Lazer (alături de Ellie Goulding și Tarrus Riley)