Din 23 iulie avem o piesă deosebită în difuzare la MoozRo.
Vă invităm acum să aflați detalii despre Anna May feat. Skizzo Skillz, „Bum bum”.


Comunicat

Skizzo Skillz si Anna May arunca Brasovul in Aer!!

Cei doi artisti lanseaza piesa ‘Bum Bum’, marcata de ritmuri fun-pop si compusa in studiourile Hahaha Production. Fiorii pulsatili pe care ni-i transmite melodia sunt parca o transpunere sonora a celebrilor deja fluturi care isi fac aparitia in stomac atunci cand ne indragostim irational, vulcanic, intempestiv. Anna May este de parere ca piesa se incadreaza unui gen denumit de ea “happy-hardcore”, identificandu-se total in tonul optimist al acesteia.

“Cand am ascultat pentru prima data piesa scrisa de Serban Cazan si Alex Velea in studio-ul HaHaHa, am simtit ca ma indragostesc. Pot spune ca a fost iubire la prima auditie!”

Videoclipul, in regia lui Valentin Narcis Sturzu, a fost filmat in Brasov, orasul in care Anna s-a nascut si si-a desavarsit studiile de canto si balet. Filmarile au durat o zi intreaga, iar artista a schimbat mai multe tinute urbane. Cu ocazia filmarii aceasta a facut si o schimbare curajoasa de look, vopsindu-si parul intr-un verde electrizant. Rebela, dar cu un aer ingenuu, senzuala si jucausa, astfel o veti regasi pe Anna May.

Alaturi de Anna si Skizzo ajungem in Cetatea Brasovului, Piata Sfatului, strada Michael Weiss, aproape de Biserica Neagra sau Turnul Alb. Buna dispozitie si fericirea sunt coordonatele care va vor ghida vara asta pe ritmuri.. “Bum Bum”!

Anna May s-a remarcat in urma colaborarilor cu Fly Project, fiind vocea pieselor bine-cunoscute “Goodbye”, “Back In My Life” sau “Raisa”.

Foto de prezentare

Anna May feat Skizzo Skillz, „Bum bum”
Anna May feat Skizzo Skillz, „Bum bum”

Vezi video: Anna May feat. Skizzo Skillz, Bum bum

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.


Bum, bum, hai la dans, hai la veselie!
„Bum bum” intră în difuzare la MoozRo în curând. Vă mai spunem doar că unul din autori e Alex Velea și vă invităm să ziceți cum vă place!
Articolul anteriorVideo: Simona Nae, „Indian Summer”
Articolul următorVideo: Narcotic Sound and Christian D, „Unidos pela Musica”. La MoozRo!