Andreea Bănică și Kaira ne amintesc că prietenii sunt alături de noi, cu bune sau cu rele. Nu or fi mulți prieteni adevărați, dar rolul lor și amintirile alături de ei sunt de neînlocuit!

Clipul „Doi” (Andreea Bănică feat. Kaira) se vede la MoozRo.

Video: Andreea Banică feat. Kaira, Doi

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


18.05.2015 “E nevoie de unul ca sa iertam, dar intotdeauna de DOI pentru adevarata impacare” este mesajul celui mai nou single al Andreei Banica, “Doi”, feat. Kaira, o piesa despre prietenie, greseli, dragoste si regasiri

Andreea Banica lanseaza “Doi”, o poveste cinematografica spectaculoasa, o poezie vizuala despre una dintre cele mai importante valori ale existentei: prietenia.
Andreea Banică feat. Kaira „Doi”
Andreea Bănică
In pragul verii, anotimpul marilor intalniri, al aventurii si povestilor in Doi, cel mai nou single al Andreei spune, intr-o maniera filmica, povestea unei prietenii de-o viata, plina de momente definitorii, de incercari, de confruntari, pentru ca in final sa triumfe, mereu, dragostea.

Este, spun eu, clipul cu cea mai multa emotie din toata cariera mea. Piesa are o profunzime de sound si de mesaj absolut remarcabile si toata constructia vizuala din jurul ei duce povestea mai departe si completeaza minunat toata emotia si sensibilitatea versurilor.

declara Andreea.

Istoria celor Doi prieteni care cresc, se maturizeaza, depasesc provocarile vietii impreuna este spusa de artista din ipostaza de povestitor-Cosanzeana, zana a dragostei, intr-un spatiu edenic.

Am avut cea mai buna echipa de creatie pentru acest clip: alaturi de echipa de la Cat Music au fost fetele de la Antz, care au gandit conceptul si povestea clipului, regizorul Dan Petcan.
Am avut privilegiul sa lucrez alaturi de cei mai buni profesionisti de pe piata si rezultatul clipului e unul pe masura.

adauga Andreea.
Andreea Banică feat. Kaira „Doi”
Andreea Bănică (stânga) & Kaira (dreapta)

Emotia vizuala a clipului este inspirata de “tremolo”-ul si estetica creatiilor din cultura pop asiatica, din poezia vizuala sud-coreana si japoneza si de instalatiile cu flori suspendate ale artistei londoneze Rebecca Louise Law.

In povestea Doi sunt in personajul unui spirit magic, al unei zane care crede in forta indestructibila a dragostei si prieteniei, dincolo de provocarile vietii si care, in final, stie ca ‘unu si cu unu fac doi/e de-ajuns sa nu privim inapoi/uneori mai dam de griji si nevoi/viitorul depinde de noi.

spune artista.

O coproductie Cat Music si Kazibo Music, piesa “Doi” este o colaborare a Andreei Banica cu artista Kaira si este compusa in studiourile Kazibo.


Extra info

Muzica: Alex Pelin, Ovidiu Baciu
Text: Alex Pelin, Ovidiu Baciu

Orchestrație: Alexandru Ioan Antonescu, Andrei Eduard Platon
Produced by KAZIBO

Andreea Banică feat. Kaira „Doi”
Andreea Bănică
Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.
Articolul anteriorMoozDance: Joe Stone feat. Montell Jordan, „The Party”
Articolul următorSărbătorim viața la MoozDance cu Eelke Kleijn