Din Los Angeles până la MoozRo e Sens Unic. Sens unic de dragoste, adusă de Andreea Bălan.
Vedeți mai jos informațiile esențiale.

Video: Andreea Bălan, Sens Unic

18 ianuarie 2017 Andreea Balan incepe un nou capitol in viata ei prin piesa „Sens unic”


2017 aduce un nou capitol in viata unuia dintre cei mai iubiti si prolifici cantareti din Romania.
Andreea Balan revine cu „Sens unic”, o piesa plina de emotii ce inchide un capitol si deschide unul nou.


Artista a avut cateva luni de pauza pentru a o aduce pe lume pe micuta Ella, dar a revenit deja pe scena cu showuri noi si pregateste o reinventare pentru 2017, un nou concept de show cu o poveste ce va fi dezvaluit in luna martie.
Pana atunci, Andreea revine la TV si la radio cu „Sens unic”, prima colaborare cu cei mai apreciati compozitori si producatori romani din ultimii ani: Kazibo Music.


Declarații

Mesajul de mai jos vine ca o scrisoare adresata direct prietenilor ei de pe Facebook ce s-au strans in numar de peste 2,5 milioane pe pagina oficiala:

Sens unic a fost scrisa special pentru mine si despre viata mea personala de catre baietii foarte talentati de la Kazibo.
Piesa e ca un pansament care vindeca, deschide usi noi si arata sensul in care mergem fiecare dintre noi dupa un moment greu, indiferent ca e despre dragoste sau nu.

Am filmat un videoclip cu Edward Aninaru pe o plaja parasita din SUA, pe langa Los Angeles.
De concept si styling s-a ocupat, ca de obicei, Edi Enache, The Fashion Jumper, el ma completeaza creativ cand vine vorba de vizualuri si povesti de cativa ani incoace si ma provoaca sa incerc lucruri noi.
Pentru mine, e unul din cele mai reprezentative videoclipuri pentru ca am vrut sa va arat cum sunt inauntru, atat prin starea transmisa in clip cat si prin styling, make-up, par si jocul meu in povestea din video.

Simt ca m-am transformat intr-o femeie puternica.
Scandaluri, despartiri, multe lucruri despre care nu voi vorbi public deocamdata – poate intr-o carte, candva – toate lucrurile bune si rele care s-au intamplat m-au transformat intr-o femeie puternica, intr-un viking.
Poate par dura cateodata insa asa am invatat ca trebuie sa fiu ca sa iasa totul profesionist si toata lumea sa isi faca treaba ca la carte si fiecare aparitie sa fie impecabila.
Poate nu las sa se vada ca sunt si foarte sensibila si foarte vulnerabila la tot ce se scrie in presa sau pe Facebook, cateodata.
Insa am invatat ca puterea mea sta in a lasa sa se vada ambele parti: si duritatea, ambitia si perfectionismul dar si emotiile, blandetea si bunatatea pe care le-am descoperit in mine si inca mai lucrez sa fiu mai buna in fiecare zi cu mine si cu oamenii din jur. Si daca pot sa ajut cu ceva, sa o fac cu inima deschisa, indiferent ca e vorba de cel mai bun prieten sau un necunoscut.

Mi-am promis ca nu voi mai canta piese care sunt facute pentru radio sau TV.
Voi canta numai piese care ma reprezinta.
Ma intereseaza ce transmite muzica mea si ce ajunge la voi, ce simtiti voi si cum va ajuta, cum va schimba in vreun fel.
Sper sa va placa, sa va regasiti si sa fim impreuna in experienta pe care o voi crea de acum inainte.
Am lucrat in ultimele luni sa schimbam intreg show-ul si va avea o structura noua, special si un nume pe care l-am tinut secret de cateva luni.
Il voi dezvalui la inceputul lunii martie.
Pana atunci, va astept pe Tumblr si pe Facebook unde voi posta cateva surprize.

– declara Andreea.

„Sens unic” este o frumoasa declaratie a indragitei artiste, despre care suntem siguri ca va directiona si impulsiona publicul sa urmeze cu curaj directia pe care si-au propus-o.


Linkuri utile:

site


Info sintetice:

Muzica: Alexandru Ioan Pelin, Ovidiu Baciu

Text: Alexandru Ioan Pelin, Ovidiu Baciu

Orchestratie: Andrei Eduard Platon

Editor: Roton Music Publishing, Kazibo

Regizor: Edward Aninaru

DOP & Edit: Jake Southland

Locatie: Los Angeles – Salt Dry Sea

© & (P) 2017 ROTON MUSIC


Artwork

Andreea Bălan, „Sens Unic” (artwork)
Andreea Bălan, „Sens Unic” (artwork)

Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.


Articolul anteriorIoana Ignat se dezîndrăgostește (video, foto, info)
Articolul următorKARMEN, „You Got It” (video, info, foto)