Dacă de la „Iubirea Schimbă Tot” nu am mai povestit de single-urile scoase de Andra, profităm acum, că tot a apărut „Why” și vă place tare de tot!!!

Aveți aici info despre „Why” – vine la MoozRo – și despre hiturile anterioare „Without You” (cu David Bisbal) și „Sweet Dreams” (cu Mara).

Începeți cu ce e bine: dați play mai jos, aveți un playlist cu cele 3 single-uri de după „Iubirea Schimbă Tot”: „Why”, „Without You”, „Sweet Dreams”.
Pe măsură ce muzica vă cântă navigați în continuare să citiți despre piesa „Why”.

22 august 2016 Andra lanseaza noul single – „Why”

Dupa Iubirea schimba tot, Sweet Dreams si Without You, piese ce au dominat topurile muzicale in acest an, Andra pregateste o noua surpriza fanilor sai lansand cel de-al patrulea single, “Why”.


Videoclipul ce il acompaniaza ne prezinta o Romanie idilica, plina de peisaje de o frumusete unica in aceasta lume, ce ne face sa apreciem natura tarii noastre, sa o protejam si sa o pretuim.


Noul single a fost produs in studiourile Fly Records si a fost compus de Tudor Ionescu, Daniel Denes, Cristian Marcel Treanta, Felix Dragos Popescu, Bogdan Dumitru Pauna si George Papagheorghe.De piesă v-am spus întâi pe facebook

Andra, „Why”. Vine la un Mooz aproape de tine! 🙂

Posted by Mooz on Tuesday, August 23, 2016


Artwork

Andra – Why (Official Video):
https://goo.gl/jpxQon

Posted by Andra on Thursday, August 11, 2016Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul principal al acestui articol, click aici și se rezolvă.


Informațiile ne-au fost furnizate de MediaPro Music / Universal Music Romania.


Ca să ne lăudăm și noi, că tot am pus „Without You” mai sus: unde ați citit voi prima oară de David Bisbal în presa românească? 🙂
Uite, d-asta merită să urmăriți mooz.tv:

David Bisbal – de ce uneori nu e o problemă să pierzi selecția pentru Eurovision