De ce să nu recunoaștem… am așteptat clipul. Și a venit și îl pregătim de difuzare: Anda Adam, Poate Fata.Comunicat

Anda Adam ne da o lectie de putere feminina!

Anda Adam lanseaza noul si mult-asteptatul sau single: „Poate fata”. Compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production, „Poate fata” este un adevarat imn al femeilor puternice si independente.

Videoclipul, regizat de Florin Botea (Rival Film), reuseste sa transmita exact imaginea cu care Anda si-a sedus ani la rand publicul si a cucerit top-urile: look-ul sexy, atitudinea efervescenta si in acelasi timp extrem de provocatoare, toate facand din „Poate fata” hit-ul verii 2014.


Actiunea din videoclip are loc intr-o fosta platforma industriala unde o regasim pe artista la volanul unui superb Ferrari negru. Langa Anda isi fac aparitia o serie de dansatoare sexy cu zambete sfidatoare alaturi de care se distreaza… calarind un taur mecanic! Cadrele se succed intr-o maniera spectaculoasa, iar Anda ne este prezentata in diferite tinute inedite.

Pentru Anda Adam, piesa reprezinta un mesaj definitoriu pentru personalitatea ei: „‘Poate fata’ a fost mereu motto-ul meu, iar acum l-am pus pe muzica ( multumesc Smiley pentru asta). Sloganul mi-a ghidat intreaga existenta si ma reprezinta in totalitate. Cred ca fetele nu ar trebui sa se teama sa fie puternice, dar delicate si feminine – eu cred in ambitie, in increderea in sine si in multa munca sipasiune. O femeie puternica va stii mereu sa isi ajute partenerul si sa il protejeze, fara a ii leza orgoliul”, a declarat solista.

Artwork

Anda Adam, „Poate Fata” /// Artwork: Forward Agency
Anda Adam, „Poate Fata” /// Artwork: Forward Agency

Vezi video: Anda Adam, Poate Fata


[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.