În pregătire la MoozRo, noul clip al Andei Adam. Bucuraţi-vă de Gloanţe Oarbe! 🙂Anda Adam apare in bataia gloantelor in noul sau clip

Anda Adam se dezvaluie asa cum nu a mai vazut-o nimeni pana acum, fara sa poarte niciun scut de protectie, in bataia gloantelor oarbe ale tradarii si minciunii.

Din secunda in care am auzit piesa in studio la Adrian Sina, mi-am dat seama ca este un hit si ca va fi urmatorul meu single.

Anda Adam

Totul se intampla in cel mai recent videoclip al sau, realizat pentru piesa devenita deja hit, “Gloante Oarbe”.

Compusa de Adrian Sina, piesa energica si avand puternice accente sentimentale este interpretata cu multa pasiune de Anda care, astfel, reuseste sa ii dea o savoare aparte.

Studiourile din Buftea s-au transformat intr-un teren de trageri si au gazduit si o cada cu apa fierbinte in care a Anda a filmat o serie de cadre sexy. Regia si DOP-ul sunt semnate de Alex Ceausu.


Declarații:

Artista a declarat ca piesa ii aminteste foarte mult de primii ei pasi in industria muzicala :

Sunt incantata ca azi are loc premiera clipului Gloante Oarbe. Este o piesa in care ma regasesc foarte mult si parca ma intorc in timp, atunci cand am lansat primul meu hit impreuna cu RACLA, Nu Ma Uita. Atat mesajul piesei, cat si emotia pe care o traiesc imi amintesc de perioada mea de debut.

Cat despre atmosfera de la filmari, artista a marturisit:

La filmari ne-am si distrat, dar am si inghetat de frig, mai ales la cadrele filmate in cada, in care apa era putin calduta, iar afara erau 5-6 grade. Am asistat si la trageri cu gloante in diferite obiecte, insa noi am fost in siguranta si feriti de orice pericol, urmand ca echipa lui Alex Ceausu sa aplice ulterior grafic alte efecte speciale prin care tot ce era in jurul meu sa fie de gloante. Asadar, sa va puneti vestele antiglont pentru ca de data asta chiar o sa trag cu Gloante Oarbe.


Info, pe scurt:

Muzica si Text:
Adrian Sina
Orchestratie:
Orosz Pal Jozsef
Editor:
Roton Music
© & (P):
2014 ROTON

Coverfoto

Anda Adam, „Gloanțe Oarbe”
Anda Adam, „Gloanțe Oarbe” (coverfoto)
Foto: Sorin Ionita

Vezi video: Anda Adam, Gloanțe Oarbe

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.

Articolul anteriorMoozHits/HD: Cheryl Cole Feat. Tinie Tempah, „Crazy Stupid Love”
Articolul următorJay-Z și-a luat șampanie. Și nu doar o sticlă.