Încheiem a treia săptămână din noiembrie cu un clip nou semnat Alina Eremia, la MoozRo: „Când luminile se sting”. Avem informații, avem poze, vă spunem și vouă aici.


Alina Eremia lanseaza un nou videoclip, “Cand luminile se sting”

Dupa succesul inregistrat cu videoclipul “Cum se face”, care a fost vizualizat de peste 17 milioane de ori pe YouTube si, mai mult decat atat, a fost pe primul loc in topul auditiilor pe Deezer, Alina Eremia lanseaza un nou clip, pentru piesa “Cand luminile se sting”.

Noul single al Alinei a fost compus si produs de cei de la MusicExpert Company, care s-au ocupat si de cele mai recente doua piese ale artistei.

Mesajul melodiei a fost frumos surprins prin momente coregrafice realizate de partenerul meu de dans de la emisiunea ‘Danseaza printre stele’, Iuri Ribac. Iubitul din clip si cealalta femeie sunt interpretati de Mircea Vlad si Raluca Netca, doi dansatori foarte talentati, cu care m-am inteles de minune. Scenariul videoclipului are in prim plan conflictul interior al iubitului, prins intre doua femei: cea pe care o iubeste si la care se intoarce acasa si ispita, cea care il impinge sa insele”, a spus artista.

 

Coregrafia din clip a fost realizata de Iuri Ribac, partenerul de dans al artistei de la emisiunea “Danseaza printre stele”, iar iubitul din clip si cealalta femeie sunt interpretati de dansatorii Mircea Vlad si Raluca Netca.

Scenariul videoclipului are in prim plan conflictul interior al iubitului, prins intre doua femei: cea pe care o iubeste si la care se intoarce acasa si ispita, cea care il impinge sa insele”, a spus Alina.

 

Artwork Alina Eremia, „Când luminile se sting”
Artwork Alina Eremia, „Când luminile se sting”
Filmarile au avut loc la Palatul Bragadiru, in regia lui Michael Adrian Mircea.

A fost prima colaborare cu Michael, a carui viziune m-a captat din prima, reusind sa puna intr-o lumina cat mai buna ceea ce transmite piesa. A gandit scenariul in jurul unei coregrafii, folosind valentele mele in materie de dans in videoclip”, a explicat Alina.

 

Tinutele artistei au fost concepute de Madalina Dorobantu (Pas de Tout), machiajul a fost realizat de Diana Ionescu, iar coafurile, de Max de la Jovsky Studio.

Sper ca piesa si videoclipul sa ajunga la sufletele oamenilor si sa se regasesca in povestea de viata pe care am ales-o”, a incheiat Alina.

 

Extra info

Compozitor: Boldea Mihai Vasile (Mahia Beldo)
Versuri: Boldea Mihai Vasile (Mahia Beldo) & Polk Claudiu Dumitru (Doddy)
Producător executiv: Dorian Enache

Galerie foto de la filmări

click pentru a accesa galeria

Vezi video: Alina Eremia, Când luminile se sting

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de MediaPro Music.

Articolul anteriorCel mai absurd clip al ultimelor luni: „Chick chick”
Articolul următorMoozHits/HD: Brielle, „Avalanche”