A fost o nebunie că până acum nu v-am spus de piesa aceasta. Sigur, asta nu v-a împiedicat să o introduceți în Top 16, dar orișicât. Recuperăm acum, cu video, foto & info.

„A fost o nebunie” (Alina Eremia) se vede la MoozRo.

Cântăreața și-a imaginat această poveste sub forma unei scrisori audio spusă printre lacrimi și suspine.

 

Versurile vorbesc de momentul acela în care două persoane uită de sentimentele pe care le au, intervin rutina și tentatia și ajung la un final rapid.
Mi-am imaginat povestea ca o ‘scrisoare audio’ prin care ea își exprimă sentimentele și își dorește sa fie descătușată de sentimentele ce o țin captivă in trecut.
El în povestea mea este ‘inculpatul’, el este cel ce a declanșat această poveste!
a spus Alina.

 

Inspirate din realitate, versurile piesei „A fost o nebunie” expun diversele stadii care compun o relaţie încheiată – momentele fericite de la început, rutina care se instalează, clipa fatidică, tentaţia căreia unul dintre parteneri nu îi poate ţine piept şi finalul sfâşietor. Look-ul Alinei este sexy, îndrăzneţ şi plin de personalitate, iar scenele în care artista cântă cu pasiune la pianină întăresc mesajul emoţionant al clipului.

Alina Eremia, „A fost o nebunie” (artwork)
Alina Eremia, „A fost o nebunie” (artwork)

Video: Alina Eremia, A fost o nebunie

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


04.09.2015 Alina Eremia lansează un nou videoclip, “A fost o nebunie“!

Alina Eremia lansează noua sa piesă, “A fost o nebunie‟, un single fresh, cu sound modern şi cu versuri care o să îţi ajungă la suflet.

A fost o nebunie” este o piesă foarte aproape de sufletul Alinei, iar versurile, scrise integral de către artistă, descriu o poveste de dragoste răvășitoare, cu un deznodământ trist.
Cântăreața și-a imaginat această poveste sub forma unei scrisori audio spusă printre lacrimi și suspine.


„A fost o nebunie” vorbeşte despre o poveste de dragoste cărora multora dintre noi li se va părea foarte familiară.
Versurile piesei punctează momentele cele mai importante ale unei relaţii şi avalanşa de sentimente pe care o trăiesc partenerii.
Mai întâi fluturaşii din stomac, apoi clipele efervescente, pentru ca după aceea să intervină rutina, tentaţia care are puterea de a rupe relaţia şi finalul iminent.
Cu toţii am trecut măcar o dată prin aceste etape, nu-i aşa?

a explicat Alina.

Mai mult, artista şi-a imaginat povestea ca pe o scrisoare de adio în care ea interpretează rolul eroinei principale şi care îşi dezvăluie treptat sentimentele faţă de iubit, dar care se străduieşte totodată să se elibereze de durerea care o macină din trecut.
Vinovatul, în cazul poveştii „A fost o nebunie”, este chiar partenerul, adică acel bărbat care nu a ştiut să o preţuiască, să îi împărtăşească iubirea şi care a declanşat furtuna de sentimente.


Şi pentru că cele mai autentice poveşti de viaţă se nasc din situaţii reale, Alina declară că s-a inspirat din realitatea cotidiană atunci când a compus versurile piesei „A fost o nebunie“, dar pe care a interpretat-o prin unghiul personal şi a transpus-o în cuvintele proprii.
Povestea este completată vizual de videoclipul în regia lui Bogdan Daragiu, videoclip in care artista își arata veleitațile de actriță.


Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cântărețe, piesele ei având milioane de vizualizări pe internet.
Hituri precum ‘Cum se face’ (video, info & galerie foto), ‘Când luminile se sting’ sau ‘Played You’ au ajuns în fruntea clasamentelor de specialitate și au fost printre cele mai difuzate melodii din România.

 


Extra info

Director: Bogdan Daragiu
Styling: Cosmin Florea

Hair Styling: Adonis Enache
Make-up: Anca Buldur

Piesa Produsa In Studioul Mango Music
Producator executiv: Mihai Gruia

Muzica: Dorian Oswin (Ovidiu Dorin Ionescu), Mihai Gruia
Text: Alina Eremia

Produsa de: Dorian Oswin (Ovidiu Dorin Ionescu – Mango Music)

Alina Eremia, foto de portofoliu

Alina Eremia, „A fost o nebunie” (foto de portofoliu)
Alina Eremia, „A fost o nebunie” (foto de portofoliu)


Informațiile ne-au fost furnizate de MediaPro Music.

Articolul anteriorTop 16 MoozDance, ediția 2 (rezultate)
Articolul următorFelix Jaehn feat. Jasmine Thompson, „Ain’t Nobody”