Avem o frumoasa fantezie de iarnă cu Alina Baraz și Galimatias. Plutim, plutim, plutim, în liniște și pace și, totuși, pe ritmuri dance.

Clipul „Fantasy” se vede la MoozDance.

Informații


Cei doi s-au cunoscut online, prin intermediul rețelei Soundcloud.
Mai mult, au făcut EP-ul lor de debut, „Urban Flora” (care conține și melodia „Fantasy”), fără să se fi văzut în viața reală.


Iată cum povestesc ei întâlnirea, pentru Huffington Post

Alina:
De întâlnit ne-am întâlnit de puțină vreme. Am găsit online instrumentalul de la „Drift” și am știut imediat două lucruri: am știut cum vreau să sune și am știut că vreau să lucrez cu Galimatias. Am lucrat pe instrumental și l-am încărcat pe Soundcloud. Gali a ascultat melodia și am început să schimbăm idei și uite așa am ajuns la un EP.


Galimatias:
Încă îmi amintesc mesajul timid, de la Alina, în inboxul de pe Soundcloud: „hei, am scris o melodie pornind de la a ta, sper că îți place”. Și am ascultat și am fost dat pe spate. Am știut de îndată că trebuie să lucrăm împreună, mai mult. Și am scris la EP vreme de șase luni și nu ne-am întâlnit până în februarie anul acesta (2015, n.n.), când proiectul era terminat.


Tot din HuffPost aflăm că cei doi nu cântă live și, în mod intenționat, nu au o prezență extrem de activă în social media. Fac asta pentru ca muzica lor să fie ascultată, nu văzută. Ei, noi vă invităm să îi și vedeți – mai întâi clipul, apoi să vedeți și cum arată artiștii.


Video: Alina Baraz & Galimatias, Fantasy

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Iată artiștii

Galimatias

Alina Baraz

󾁁
https://instagram.com/p/-ru8_Yo6fm/

Posted by Alina Baraz on Sunday, November 29, 2015


Citiți mai multe (în engleză):

Articolul anteriorTop 16 MoozRo, ediția 10 (rezultate)
Articolul următorViitorul e azi: Ivana, „Tomorrow”, la MoozRo, MoozHits și MoozHD.