MoozHD: Alicia Keys, „In Common” (video, foto, info)

După ani de absență auto-impusă, Alicia Keys revine cu un sound complet nou și cu mesaje mult mai implicate social.

Noul ei hit, „In Common”, se vede la MoozHD. Aici vă dăm detalii.

Info

Fata care în 2013 ne anunța că arde s-a întors după pauza generată de nașterea unui nou copil și vrea să ne pună întrebări serioase despre societatea în care trăim, despre ce acceptăm și despre relațiile în care ne implicăm.

Primul extras al viitorului său album (se spune că va apărea prin 2016), „In Common”, ridică problema serioasă a adaptării individualităților la relațiile de dragoste în care se află – oare nu cumva e o problemă dacă partenerii au prea multe în comun?


Cea mai mare parte din album va fi dedicată, fără îndoială, chestiunilor care se întâmplă în jurul nostru.
Pentru prima dată în cariera mea, va fi un album dur și dedicat adevărului. Toți ne gândim la subiectele astea, din ce în ce mai mult. Nu ne mai convine să stăm și să lăsăm pe cei din jur sau guvernanții să ne spună cum trebuie să stea lucrurile.Artwork


Dar, lăsând la o parte mesajele sociale, lumea muzicală a fost șocată de decizia artistei de a lăsa în urmă sunetele R’n’B pentru sonorități mult mai tropicale, mai dansante.

Și, în tot ansamblul de mirare, Kaskade a pus mâna și a muncit – aveți mai jos remake-ul dance Alicia Keys x Kaskade, „In Common”.


Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipurile de mai sus, iată-le:
– clip Alicia Keys: click aici;
– remake Alicia Keys x Kaskade: click aici.


Articolul anteriorJO ne duce „Cu Un Picior În Rai” via MoozRo, MoozHits și MoozHD
Articolul următorLa MoozDance difuzăm trei remake-uri reușite