În plină vară îi însoțim pe Alexandra Stan și Havana în peisaje senzaționale, chiar și cu zăpadă, în contrast potrivit cu linia melodică de inspirație orientală.

„Écoute”, colaborarea lor, se vede la MoozRo.
Update: de la final de august 2016 piesa a intrat în difuzare și la MoozHits și MoozHD.

Video: Alexandra Stan feat. Havana, Écoute

31 mai 2016 Alexandra Stan lanseaza videoclipul “Écoute”


Cu toate ca iubeste marea si vara, Alexandra Stan a ales sa filmeze videoclipul noului single “Ecoute”, un featuring cu Havana, in creierul muntilor, inconjurata de zapada.
La initiativa artistei, intreaga echipa s-a inarmat cu haine groase pentru a merge in zona Obarsia-Brezoi, locurile pe care Alexandra le vizita foarte des in copilarie impreuna cu familia din partea mamei, care isi are radacinile acolo.Filmat in luna martie, cand pe Transalpina erau -15˚ C, Alexandra Stan a avut parte de numeroase peripetii pentru a realiza cele mai bune cadre.
Cum accesul pe varful muntelui era imposibil cu masina, frumoasa cantareata a fost trasa cu ratrakul impreuna cu echipa ei.
Mai mult, au fost nevoiti sa transforme refugiul salvamontistilor de la Transalpina Ski Resort intr-o camera de make-up si dressing pentru a fi gata de filmare.


In videoclipul “Écoute”, filmat de Khaled Moktar, cu care artista a mai colaborat pentru clipurile “Dance”, “Cherry Pop”, “We Wanna”, regasim o lume plina de inocenta, puritate, fidelitate si fragilitate, in care cainele Husky si calul alb sunt metafore ale personalitatii artistei.


Cred ca intr-o viata anterioara am fost zeita.
Piesa “Écoute” e foarte orientala, mi se potriveste de minune si imi place sa o numesc “dansul iubirii”.
“Écoute” e despre dragostea pura, fara bariere, care nu te limiteaza.

a marturisit Alexandra Stan despre noul ei single.

Single-ul “Écoute” uneste culturi, mai ales ca Alexandra Stan e romanca, regizorul este din Libia, iar din proiectul Havana fac parte Vanotek (Chisinau), Nadir (Irak) si Sorin Seniuc (Romania).Credite piesă:


Muzica & versuri: Seniuc Sorin, Vanotek, Nadir Tamuz, Alexandra Tirtirau
Produsă de: Global Records

Mix & Master: Sergiu Musteata
Regie: Khaled Mokhtar

Producător clip: Luigi Enciu


Artwork

Alexandra Stan feat. Havana, „Écoute” (artwork)
Alexandra Stan feat. Havana, „Écoute” (artwork)


[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.] 


Informațiile ne-au fost furnizate de Global Records.