Din iulie, la MoozRo dansăm cu Alexandra Stan.


V-am spus de piesă în retrospectiva melodiilor venite în luna iulie în librăria MoozRo. Lista e aici!

Comunicat

Alexandra Stan ne invita la dans cu noul ei videoclip, „Dance”!

Alexandra Stan a lansat cel mai nou videoclip al sau, „Dance”. In ton cu muzica și versurile, clipul piesei este plin de culoare si dans.

O explozie de energie si de sex appeal, noul video al Alexandrei Stan, regizat de Khaled Mokhtar, aduce o doza de prospetime acestei veri. Caracterul clubbin’, versurile optimiste si videoclipul provocator fac ca piesa „Dance” sa fie perfecta pentru sezonul estival. Totodata, look-ul fresh si atitudinea increzatoare ale Alexandrei Stan confera clipului vitalitate, pe care artista reuseste sa o transmita publicului in timpul fiecarui concert al sau.

Filmarile noului videoclip al Alexandrei Stan au fost realizate timp de trei zile, in trei locatii din Bucuresti. In ceea ce priveste coregrafia, aceasta este semnata de Emil Rengle, acelasi autor al miscarilor din „Thanks For Leaving” si „Cherry Pop”.

„Dance” este cel de-al treilea videoclip pe care Alexandra Stan il prezinta publicului in acest an. Piesa este o invitatie la dans pe care artista o adreseaza fanilor din intrega lume, iar single-ul vine cu o nota fresh si un ritm alert, elemente ce transmit multa energie si buna-dispozitie.

Piesa „Dance” a fost compusa de Alexandra Stan impreuna cu Alexandru Cotoi, Erik Lidbom, Mika Moupondo, LeeAnna James si Cosmin Băsășteanu, iar productia acesteia a fost realizata de Alexandru Cotoi (Fonogram Studios) și Erik Lidbom.

Cover art

Alexandra Stan, Dance. Artwork
Alexandra Stan, Dance. Artwork

Vezi video: Alexandra Stan, Dance

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.

Articolul anteriorVideo: Becky Hill, „Caution To The Wind”
Articolul următorVideo, info & foto: Mohombi feat. Birdman, KMC & Caskey, „Movin’”, la MoozHits & MoozHD.