Ale Blake are curajul să se lanseze și solo și să își expună inima latină criticilor. Noi am fost convinși de colaborarea cu Hevito.

„Latin Heart” se vede la MoozRo.

Video: Ale Blake feat. Hevito, Latin Heart

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


14.07.2015 Ale Blake lanseaza single-ul si videoclipul “Latin Heart”, feat Hevito.

Dupa hiturile lansate alaturi de Sasha Lopez si Broono, Ale Blake lanseaza primul single din cariera solo, „Latin Heart”, in colaborare cu Hevito.
Ale Blake feat. Hevito, „Latin Heart” (Ale Blake)
Ale Blake

Piesa a fost compusa de catre Ivan Caragia si produsa impreuna cu Sasha Lopez, iar videoclipul a fost filmat in mai multe locatii din Turcia, printre care o plaja pustie, dar si in Istanbul.
Regizorul videoclipului este Bogdan Daragiu, cel cu care Ale Blake a lucrat si pentru videoclipurile “Kiss You”, „Girls Go La”, piese care au ocupat prima pozitie in topurile muzicale din Spania si Italia, in 2014.


In plus, formula Sasha Lopez feat Ale Blake & Broono a cucerit topurile internationale cu single-uri ca „Perfect Day”, „Kiss You”, „Weekend”, „Everybody Feels Alright”, „All My People”, ale caror refrene au fost fredonate de publicul din intreaga lume, din America Latina, pana in Asia si Europa.


Hevito a colaborat recent cu Gipsy Casual si Ralflo pentru piesa „Negra Linda”, iar colaborarea cu DJ Sava pentru single-ul „Bailando” cucereste topurile din tara si strainatate.
In urma cu cateva zile, a fost lansat remixul „Bailando”, realizat de catre Dr. Kucho.


 


Artwork

Ale Blake feat. Hevito, „Latin Heart” (artwork)
Ale Blake feat. Hevito, „Latin Heart” (artwork)


Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.

Articolul anteriorAustin Mahone dă de muncă. Și vrăjește o fată. E „Dirty Work”!
Articolul următorLost Frequencies ne încântă în continuare, cu „Reality”