Nu mai durează mult si vedeţi clipul la Mooz!
Până atunci, iată câteva info, poze și clip pentru „Moșule” (Adriana Rusu).citește mai departe să afli despre melodie, să vezi poze și să vezi și clipul

Adriana Rusu l-a furat pe Mos Craciun


In luna cadourilor, Adriana Rusu vrea ca Mosul sa ajunga in casele tuturor, asa ca artista a lansat piesa vesela si optimista, numita, sugestiv, „Mosule”.

Cunoscuta in urma colaborarii cu Tataee de la BUG Mafia, alaturi de care a cantat piesa „Noi doi”, Adriana Rusu a revenit pe scena muzicii romanesti cu o schimbare de stil si doua single-uri noi: “Arde” si “Primul Pas”, iar acum ne ofera in dar piesa „Mosule”.

„De cativa ani imi doream sa lansez o piesa vesela, de stare, care sa aduca bucurie in suflet atunci cand o asculti si impreuna cu gasca de la Smash Production am realizat acest lucru”, declara Adriana Rusu.


Videoclipul este regizat de catre Codrin Roibu si a fost filmat timp de 21 de ore intr-un decor de poveste, iar piesa este compusa de Vanotek, Sorin Seniuc, Mihaela Seitan si Anastasia Sandu.

„La clip a fost mare agitatie, mai ales ca am avut langa noi un caine nu tocmai cuminte, ci chiar nazdravan, care era inconjurat de foarte multa lume. Pe de alta parte, Sara, fetita de un an si patru luni, a fost un ingeras si s-a bucurat sa fie in centrul atentiei”, adauga Adriana Rusu.


Extra info

Compoziție: Vanotek, Sorin Seniuc, Mihaela Seitan si Anastasia Sandu
Regie: Codrin Roibu

Galerie foto

Vezi video: Adriana Rusu, Moșule

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.

Articolul anteriorMoozHits/HD/Dance: Calvin Harris Feat. John Newman, „Blame”
Articolul următorMoozHits/HD: Kwabs, „Walk”