De ce să plângă Ana? Mai bine să cânte ADDA la MoozRo!


Din 18 decembrie, clipul a intrat în difuzare și se vede pe tv.


citește mai departe să afli despre melodie și să vezi și clipul

Adda aduce folclorul romanesc in muzica pop mainstream

Adda, artista care a inregistrat un succes rasunator cu “Iti arat ca pot” si “Sunt bine”, continua sirul lansarilor, de data aceasta cu o readaptare pop a melodiei din folclor “Ană, zorile se varsa”, pe versurile interpretului Ioan Bocsa.

La fel ca celelalte piese lansate de catre Adda, “Nu plange, Ană”, o coproductie Cat Music, DeMoga Music are un mesaj profund, ancorat in realitatea cu care se identifica multe femei. O realitate care i-a marcat viata artistei: cuplu, tradare, inșelare, decizii luate din frica, remuscari tardive.

“Am tinut neaparat sa cant aceasta piesa, pentru ca mi-a placut foarte mult originalul din folclor, dar am vrut sa spun povestea si din alta perspectiva. Pentru dragoste este foarte usor sa faci orice si este mai usor sa treci si de o parte si de alta a nefericirii, chiar daca esti sotie sau amanta. Cateodata si amanta poate fi o victima, cand se indragosteste, iar sotia este o alta victima, prin acceptarea realitatii pe care o traieste si prin renuntarea la lupta. Concluzia este ca fericirea noastra depinde doar de alegerile noastre si trebuie sa invatam sa nu mergem mereu pe calea usoara. Sa facem ce trebuie facut, pentru ca greul trece si va fi bine.”, spune artista.


Alte declarații

Ioan Bocsa:
„In primul rand ma bucur ca melodia mea a starnit nu numai interesul ascultatorilor, ci si interesul compozitorilor si al interpretilor reprezentativi pentru alte genuri muzicale decat cel folcloric si pentru alte generatii. Am ascultat piesa Addei si am acceptat cu placere ideea preluarii fragmentului din piesa originala. Consider ca a reusit sa faca o melodie superba, care nu a stirbit cu nimic originalul, ba dimpotriva, i-a adaugat si alte valente expresive si artistice, innobiland-o.”

Marius Moga:
„Mie imi place atat originalul, cat si varianta ingenioasa a Addei, care continua sa ma surprinda intr-un mod placut. Nu plange, Ană este o imbinare inedita intre doua genuri muzicale diferite, pop si folclor.”

Vezi video: ADDA, Nu plange, Ană

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.