Liniștit în ultimii ani? Doar aparent. Conform propriilor declarații, 50 Cent a petrecut ultimii ani concentrat pe realizarea unui nou album și treaba asta i-a mâncat tot timpul.

Așteptarea e aproape gata: în 3 iulie apare Five (Murder By Numbers), noul album.

Declarația a fost făcută la postul Hot 107.9 Philly (din Philadelphia, desigur) zilele trecute. Postul este specializat pe hip-hop și R&B.

Curtis James Jackson III (numele de buletin al lui 50 Cent) a lăsat să se înțeleagă și faptul că, în procesul de scriere de album, a avut probleme cu Interscope, casa de discuri, dar a scris un album de care e mândru.

Am spus că pe 3 iulie o să lansez un albm demn de numele de album de muzică și asta o să fac. Am muncit la albumul ăsta vreme lungă și acum e aproape terminat. Multă lume nu înțelege cum se face un album, de fapt, care e toată munca din spatele produsului; ei văd doar distracția. Au trecut trei ani de la ultimul album.

Casele de discuri își mai și pierd capul. Trebuie să recunosc, totuși, că succesul meu de până acum a fost cu Interscope.

În discuția de la postul de radio, 50 Cent vorbește și de situația prietenului său Floyd Mayweather, boxerul condamnat la trei luni de închisoare pentru violență domestică, și deplânge situația în care acesta se află, condițiile din închisoare nepermițându-i să fie în formă pentru a-și apăra centura de campion mondial.

Toată discuția e în înregistrarea de mai jos.


Mai multe informații hot1079philly.com, Belfast Telegraph, XXL Mag, Hip-Hop Wired.


Sursa foto aici. Fotograf.

2 COMENTARII

Comments are closed.