Faceți bine și fiți liberi! LA MULȚI ANI, ROMÂNI!citește mai departe să afli despre melodie și să vezi clipul

Comunicatul de lansare a piesei (21.10.2014)

3 Sud Est lanseaza piesa si videoclipul „Liberi”

Dupa ce au cucerit topurile muzicale cu hitul “Emotii”, piesa verii in Romania conform Media Forest Romania, trupa 3 Sud Est lanseaza single-ul si videoclipul “Liberi”, in care ne indeamna sa indraznim sa visam, sa fim liberi si sa traim la maxim fiecare clipa a vietii.

O co-productie Cat Music si 1 Artist Music, single-ul “Liberi” este compus de catre Laurentiu Duta, versurile sunt scrise de catre Laurentiu, alaturi de Viorel Sipos, iar invitatul special pe aceasta piesa este Marcian Petrescu, care a inregistrat tema de muzicuta. Videoclipul piesei este regizat de catre Dan Petcan si filmat in mai multe locatii impresionante din Romania, printre care Vulcanii Noroiosi.

Single-ul „Liberi” continua povestea de succes a hitului „Emotii”, cu care trupa 3 Sud Est s-a clasat pe prima pozitie in topul celor mai difuzate piese ale verii. In luna septembrie a acestui an, trupei i-au fost decernate doua dintre cele mai importatnte ale industriei muzicale romanensti: “Best Group” la Romanian Music Awards si “Best Come Back” la Media Music Awards, iar Laurentiu Duta a fost desemnat “Best Producer” in cadrul RMA 2014.

Extra info

Muzica: Laurentiu Duta
Text: Laurentiu Duta, Viorel Sipos
Regie clip: Dan Petcan

Artwork

Artwork: 3 Sud Est, „Liberi”
Artwork: 3 Sud Est, „Liberi”

Vezi video: 3 Sud Est, Liberi

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.

Articolul anteriorMoozRo: Two Feat. Lora, „C’est la vie” (foto, info, video)
Articolul următorMoozHits/HD: Mark Ronson Feat. Bruno Mars, „Uptown Funk”