Ai peste 16 ani? Știi să cânți? Atunci poți câștiga o piesă în valoare de 2.000 EURO. Ai detalii aici, e legat de „Love, love”, hitul băieților de la Alb Negru cu Ralflo & Rareș.

anunț Alb Negru demarează campania “Cântă #LoveLove şi fă-ţi debutul”, oferind un premiu în valoare de 2000 euro

Băieţii de la Alb Negru, alături de Ralflo şi Rareş, au lansat de curând single-ul “Love, Love”, o piesă veselă, al cărei laitmotiv este, evident, iubirea, însoţită de dramele şi emoţiile ei.

Rămânând în aceeaşi stare optimistă, Andrei şi Kamara îşi provoacă fanii să-şi arate abilităţile muzicale, demarând astfel campania “Cântă #LoveLove şi fă-ţi debutul”.

Alb Negru, „Love, Love” - Concurs

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs?

  1. Trebuie să te filmezi cântând un cover după “Love, Love”.
  2. Acest video trebuie însoţit de: prenume, nume, număr de telefon, adresa de e-mail şi trimis la [email]office@htag.ro[/email].
  3. Înregistrările video vor fi urcate pe pagina de Facebook Alb Negru Official la secţiunea « Video » în maximum 48 ore de la primirea lor.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului aici: https://goo.gl/QVLbQw


Cu zece ani de experienţă în industria muzicală, băieții îşi amintesc de începutul carierei, care pe alocuri s-a arătat anevoios, astfel ei vor îndruma primii paşi ai câştigătorului campaniei “Cântă #LoveLove şi fă-ţi debutul”.

La început e întodeauna greu. Când am debutat noi nu exista nici YouTube, nici Facebook.
Făceai o piesă şi te duceai la casele de discuri, unde îţi aşteptai rândul şi primeai un răspuns pozitiv sau negativ şi nu aveai alt feedback.
Azi e mai uşor, poţi posta ceva pe net şi dacă ai noroc, te vede cineva.
Noi 4 vrem să le oferim o şansă. La “Mi-e sete de tine” s-au făcut nenumărate coveruri, aşa că vrem să îi premiem pe cei care au talent.
De aici şi ideea de #LoveLoveCover.

spune Kamara.

 

Mi-aş dori ca cel care va câstiga să nu fie nevoit să muncească pentru alţii pe gratis aşa cum am făcut eu sau pe promisiuni care nu se vor respecta niciodată.
Vreau să se bucure de un debut cât mai rapid şi cât mai frumos….Succes, aştepăm filmuleţele voastre.

încheie Andrei.

Câştigătorul va primi o piesă la cheie, adică o producţie muzicală în valoare de 2000 euro, compusă de la băieţii de la Alb Negru, Ralflo şi Rareş, ce cuprinde linie melodică, text, ghidare vocală, backing vocals, orchestraţie şi masterizare.


Dacă participați, atunci noi vă urăm MULTĂ BAFTĂ! Lăsați-i cu gura căscată!

Înscrierile sunt deschise până în 15 august.

Alb Negru, „Love, Love” - Concurs